Ένα καλό μίγμα των πιο διάσημων Cheese
Χρειάστηκαν τα καλύτερα μας στελέχη Μπέρμινερ για να ισορροπήσουμε με την εκπληκτική γεύση του Τυριού, και οι δύο μαζί δημιούργησαν ένα απόλυτο υβρίδιο. Μετά την αρχική διασταύρωση ξανακτίστηκε με το τυρί για να σταθεροποιήσει τη γενετική και να τελειοποιήσει τη γεύση και την επίδραση αυτού του στελέχους. Το μπλέ τυρί συνήθως διαρκεί περίπου 60 έως 65 ημέρες για να ολοκληρωθεί η περίοδος άνθισης. Το γλυκό, φρουτώδες άρωμα τυριού αρχίζει να αναπτύσσεται μόλις λίγες εβδομάδες μετά την έναρξη της ανθοφορίας και συνεχίζει να αναπτύσσεται και να εντείνεται καθώς το φυτό ωριμάζει. Τα περισσότερα φυτά θα φτάσουν σε ύψος περίπου 80 έως 140 cm. Όταν καλλιεργείται σε εξωτερικούς χώρους μπορεί να αυξηθεί λίγο ψηλότερα και θα είναι έτοιμο για συγκομιδή στα τέλη Σεπτεμβρίου. Καλό για SOG ή υδροπονία Οι καλοί καλλιεργητές θα βρουν ότι παίρνουν εξίσου καλές αποδόσεις – μπορείτε να περιμένετε έναν εύκολο μέσο όρο από 500 έως 600 γραμμάρια ανά τετραγωνικό μέτρο. Η μόνη κάτω πλευρά του Blue Cheese είναι ο λόγος ελαφρώς υψηλότερης από φύλλο σε λουλούδι, που σημαίνει ότι θα είναι λίγο πιο δύσκολο να το κόψετε. Ωστόσο, αυτό το μικρό κομμάτι της επιπλέον εργασίας περισσότερο από πληρώνει μακριά για το τελικό προϊόν. Το Blue Cheese εκτελεί εξαιρετικά καλά στη θάλασσα πράσινες τεχνικές, καθώς και με υδροπονικές μεθόδους και μεθόδους καλλιέργειας με βάση το έδαφος. Πανέμορφα μπουμπούκια Η γεύση αυτού του στελέχους είναι το τέλειο μείγμα της γενετικής του γονέα. Η γλυκιά, φρουτώδης γεύση του Blueberry συμπληρώνει απόλυτα την γήινη, μυκήτο γεύση του τυριού. Οι μπουμπούκια είναι εξαιρετικά πυκνοί και, όταν καλλιεργούνται σωστά, καλύπτονται με ένα παχύ στρώμα τριχόμων. Εάν είστε οπαδός τυριού, τότε ίσως θέλετε να δοκιμάσετε το μπλε τυρί μας.