Οι έρευνές μας στηρίζονται στο δυναμικό των φυσικών φαρμάκων με αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα σε εργαστηριακή έρευνα και κλινική μελέτη που μπορούν να συμπληρώσουν ή να αντικαταστήσουν τη συμβατική αγωγή σε πλήθος παθολογιών του ανθρώπινου οργανισμού.

Oι κοινές μας ανησυχίες και γνώσεις ενώθηκαν από το 2014 σε μία κοινή πορεία το 2018 αυτό πήρε μία πραγματική υπόσταση και έτσι δημιουργήσαμε το σύλλογο Σκάρφη.

Η Ομάδα μας οφείλει το όνομά της σε ένα “θαυματουργό” φυτό.

Tον Ιούνιο του 2020 αποφασίσαμε να ανοίξουμε το πρώτο μας κατάστημα με βιολογικά, παραδοσιακά προϊόντα και βότανα φαρμακευτικά προσπαθώντας και εμείς από το δικό μας Μετερίζι να προσφέρουμε λίγες από τις γνώσεις μας και να μπορούμε να κάνουμε πιο εύκολο στο σύγχρονο άνθρωπο που βρίσκεται μακριά από τις ρίζες του να βρει παραδοσιακά φαρμακευτικά βότανα με βιολογική πιστοποίηση και αποδεδειγμένη θεραπευτική αξία δίπλα στο σπίτι του.

Στόχος μας είναι η δημιουργία ενός φυσικού “φαρμακείου” σε κάθε μεγάλη πόλη όπου δεν είναι εύκολο ο άνθρωπος της πόλης να βρει φυσικά προϊόντα ευεξίας και διατροφής, αλλά και ειδικευμένο προσωπικό που θα τον βοηθήσει με τις γνώσεις του σε ότι απορία μπορεί να έχει.